Bibliotheek op school

In onze schoolbieb kunnen alle leerlingen gratis boeken lenen. Een leesconsulent van de ‘Bibliotheek op school’ heeft samen met ons een mooie en actuele boekencollectie samengesteld. Deze collectie biedt een grote keuzevrijheid en zorgt ervoor dat kinderen met nog meer plezier gaan lezen. Jaarlijks wordt er een leesmonitor onder de leerlingen afgenomen, zodat we weten welke thema’s leerlingen interesseren.

de bibliotheek op school

Loes opvoedvragen

Loes geeft opvoedtips en is een steun in de rug voor ouders, verzorgers en kinderen. Misschien heeft u wel eens behoefte aan een luisterend oor of iemand die met u meedenkt en u informatie en advies kan geven. Dan kan Loes iets voor u betekenen, geen vraag is vreemd of gek.

Logopedie Direct

Op de basisschool leggen kinderen een basis voor de rest van hun leven. Dan is het ook van belang dat problemen in de communicatie zo snel mogelijk worden opgepakt. Binnen ons IKC is een logopediste aanwezig om kinderen net even dat extra steuntje in de rug te geven.